Glenwood School

Skip to main content
COMMUNITY PEP RALLY/GATOR NIGHT will be Friday, August 17th @ 6:00PM

Bell Schedules

Regular Bell Schedule Regular Lunch Schedule
6th-8th Lunch- 12:10PM-12:30PM
6th-8th 5th Period- 12:35PM-1:25PM
9th-12th 5th Period- 12:10PM-1:00PM
9th-12th Lunch- 1:05PM- 1:25PM

Description / Period Start Time End Time Length
1st Bell 7:55 AM
Tardy Bell 8:00 AM
1st Period 8:00 AM 9:00 AM 60 min
Break (6th-8th) 9:00 AM 9:15 AM 15 min
2nd Period (9th-12th) 9:05 AM 9:55 AM 50 min
2nd Period (6th-8th) 9:20 AM 10:15 AM 55 min
Break (9th-12th) 9:55 AM 10:15 AM 20 min
3rd Period 10:20 AM 11:10 AM 50 min
4th Period 11:15 AM 12:05 PM 50 min
5th Period 12:10 PM 1:25 PM 75 min
6th Period 1:30 PM 2:20 PM 50 min
7th Period 2:25 PM 3:15 PM 50 min
AM Activity Bell Schedule AM Lunch Schedule
7th-9th: 12:10PM - 12:35PM
10th-12th: 12:55PM - 1:25PM
Description / Period Start Time End Time Length
1st Bell 7:55 AM
Tardy Bell 8:00 AM
1st Period 8:00 AM 9:00 AM 60 min
Break (6th-8th) 9:00 AM 9:15 AM 15 min
2nd Period (9th-12th) 9:05 AM 9:50 AM 45 min
2nd Period (6th-8th) 9:20 AM 10:05 AM 45 min
Break (9th-12th) 9:50 AM 10:05 AM 15 min
AM Activity 10:10 AM 10:35 AM 25 min
3rd Period 10:40 AM 11:25 AM 45 min
4th Period 11:30 AM 12:15 PM 45 min
5th Period 12:20 PM 1:35 PM 75 min
6th Period 1:40 PM 2:25 PM 45 min
7th Period 2:30 PM 3:15 PM 45 min
PM Activity Schedule PM Lunch Schedule
6th-8th- 12:40pm-1:00pm
9th-12th- 1:25pm-1:50pm
Description / Period Start Time End Time Length
1st Bell 7:55 AM
Tardy Bell 8:00 AM
1st Period 8:00 AM 9:00 AM 60 min
Break (6th-8th) 9:00 AM 9:15 AM 15 min
2nd Period (9th-12th) 9:05 AM 9:50 AM 45 min
2nd Period (6th-8th) 9:20 AM 10:05 AM 45 min
Break (9th-12th) 9:50 AM 10:05 AM 15 min
3rd Period 10:10 AM 10:55 AM 45 min
4th Period 11:00 AM 11:45 AM 45 min
5th Period 11:50 AM 12:35 PM 45 min
6th Period 12:40 PM 1:55 PM 75 min
7th Period 2:00 PM 2:45 PM 45 min
PM Activity 2:50 PM 3:15 PM 25 min