Glenwood School

Skip to main content
Bell Schedules » PM Activity Schedule

PM Activity Schedule

PM Activity Schedule PM Break Schedule
6th-8th: 9:00am-9:15am
9th-12th: 9:50am-10:05am

PM Lunch Schedule
6th-8th: 12:40pm-1:00pm
9th-12th: 1:35pm-1:55pm
Description / Period Start Time End Time Length
1st Bell 7:55 AM
Tardy Bell 8:00 AM
1st Period 8:00 AM 9:00 AM 60 min
2nd Period (9th-12th) 9:05 AM 9:50 AM 45 min
2nd Period (6th-8th) 9:20 AM 10:05 AM 45 min
3rd Period 10:10 AM 10:55 AM 45 min
4th Period 11:00 AM 11:45 AM 45 min
5th Period 11:50 AM 12:35 PM 45 min
6th Period (6th-8th) 1:05 PM 1:55 PM 50 min
6th Period (9th-12th) 12:40 PM 1:30 PM 50 min
7th Period 2:00 PM 2:45 PM 45 min
PM Activity 2:50 PM 3:15 PM 25 min